خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خسارت‌های سیل سال ۹۵ هفته آینده پرداخت می‌شود/مردم جان خود را بر همه چیز ترجیح دهند

فارس | استان‌ها | دوشنبه، 12 فروردین 1398 - 21:54
معاون اول رئیس جمهور گفت: منابع لازم را برای جبران خسارت‌های ناشی از سیل طی دو جلسه در هیات دولت فراهم کردیم و از هفته آینده خسارت‌های سیل سال ۹۵ پرداخت خواهد شد و خسارت این سیل احتمالی نیز جبران می‌شود.<br/><br/>
سيل،جبران،دولت،پرداخت

معاون اول رئیس جمهور گفت: منابع لازم را برای جبران خسارت‌های ناشی از سیل طی دو جلسه در هیات دولت فراهم کردیم و از هفته آینده خسارت‌های سیل سال ۹۵ پرداخت خواهد شد و خسارت این سیل احتمالی نیز جبران می‌شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، اسحاق جهانگیری عصر امروز در جریان بازدید از روستای شعیبیه در جمع مردم، با تاکید بر اینکه دولت با تمام توان برای حل مشکلات کنونی در میدان است، اظهار کرد: جان مردم از همه چیز مهمتر است و بنده از همه خواهش می‌کنم که به توصیه‌ها توجه جدی داشته باشند و جان خود و دیگران را بر هر چیزی ترجیح دهند.
وی عنوان کرد: باید سیل‌بندهای منطقه را محکم و استوار کرد و خوشبختانه مردم و مسؤولان پای کار هستند، باید مراقب باشیم چرا که سیل‌های بزرگی در راه است.
معاون اول رییس جمهور گفت: دولت تمام خسارت‌های ناشی از سیل را جبران خواهد کرد، اگرچه خسارت‌های سیل سال ۹۵ تاکنون پرداخت نشده اما قطعا خسارت‌های سیل ۹۵ و سیل سال جاری جبران می‌شود.
جهانگیری افزود: منابع لازم را برای جبران خسارت‌های ناشی از سیل طی دو جلسه در هیات دولت فراهم کردیم و از هفته آینده خسارت‌های سیل سال ۹۵ پرداخت خواهد شد و خسارت این سیل احتمالی نیز جبران می‌شود.
انتهای پیام/ق