خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پوتین و پاشینیان به بررسی وضعیت قره‌باغ پرداختند

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 29 بهمن 1399 - 21:53
رئیس‌جمهوری روسیه و نخست‌وزیر ارمنستان در تماسی تلفنی به بررسی روند اجرای بیانیه سه جانبه روسیه، ارمنستان و جمهوری آذربایجان درباره قره باغ پرداختند.
ارمنستان،بيانيه،روسيه،پرداختند،آذربايجان،بررسي

رئیس‌جمهوری روسیه و نخست‌وزیر ارمنستان در تماسی تلفنی به بررسی روند اجرای بیانیه سه جانبه روسیه، ارمنستان و جمهوری آذربایجان درباره قره باغ پرداختند.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه آر تی، در بیانیه کرملین آمده است، دو طرف به بررسی جوانب روند اجرای بیانیه رهبران روسیه، ارمنستان و جمهوری آذربایجان درباره قره‌باغ و توافقاتی پرداختند که در جریان نشست سه جانبه در مسکو در ۱۱ ژانویه ۲۰۲۱ حاصل شد.
طبق این بیانیه، در این تماس ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه و نیکول پاشینیان، نخست وزیر ارمنستان به بررسی مسائل مربوط به همکاری روسیه و ارمنستان پرداختند و توافق کردند تماس‌ها در سطوح مختلف ادامه پیدا کنند.
دفتر اطلاع‌رسانی دولت ارمنستان نیز تاکید کرد: دو رهبر به بررسی پرونده اسیران، لزوم آزادی اسیران جنگی و گروگان‌ها و دیگر بازداشت شدگان پرداختند.
براساس این بیانیه، پوتین و پاشینیان همچنین برنامه‌های همکاری دوجانبه و راه‌های توسعه روابط بین دو کشور را ارزیابی کردند.
رهبران جمهوری آذربایجان، ارمنستان و روسیه نهم نوامبر بعد از ۴۴ روز جنگ در قره‌باغ بیانیه آتش‌بس و تبادل اسیران و اجساد کشته‌ها را امضا کردند و بر اساس آن ارمنستان برخی مناطق را به جمهوری آذربایجان واگذار کرد.
انتهای پیام