برخورد مرگبار قطار با ۲ عابر در شیرگاه
سخنگوی اورژانس مازندران از وقوع حادثه برخورد قطار با دو عابر پیاده در منطقه سوادکوه خبر داد و گفت: در این حادثه یک نفر جان باخت و یک نفر دیگر مصدوم شد.
سخنگوی اورژانس مازندران از وقوع حادثه برخورد قطار با دو عابر پیاده در منطقه سوادکوه خبر داد و گفت: در این حادثه یک نفر جان باخت و یک نفر دیگر مصدوم شد.
کد خبر: 775956 | ۱۴۰۵/۰۳/۱۱ ۲۲:۴۵:۴۶
زکریا اشکپور در گفتوگویی اظهار کرد: بر اثر برخورد قطار با دو عابر پیاده در محدوده راهبندی ورودی شهر شیرگاه از توابع سوادکوه، یک زن ۲۴ ساله جان خود را از دست داد و یک مرد ۳۵ ساله نیز مصدوم و به بیمارستان منتقل شد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: در ساعت ۱۴:۲۵ روز دوشنبه ۱۱ خرداد، گزارش برخورد قطار با دو عابر پیاده به مرکز ارتباطات اورژانس مازندران اعلام شد.
بلافاصله تیم عملیاتی پایگاه اورژانس شیرگاه به محل حادثه در ورودی شهر شیرگاه و محدوده راهبندی اعزام شد.
سخنگوی اورژانس مازندران افزود: در این حادثه که بر اثر برخورد قطار با دو عابر رخ داد، یک خانم ۲۴ ساله در دم جان باخت و یک مرد ۳۵ ساله نیز دچار مصدومیت شد.
اشکپور ادامه داد: مصدوم حادثه پس از دریافت اقدامات درمانی اولیه در محل توسط نیروهای اورژانس، برای ادامه درمان به بیمارستان رازی قائمشهر منتقل شد.
وی گفت: علت وقوع این حادثه از سوی مراجع ذیربط در دست بررسی است.