خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عربستان سعودی یک مداح اهل بیت (ع) را به ۹ ماه زندان محکوم کرد

فارس | بین‌الملل | سه شنبه، 07 بهمن 1399 - 17:56
دادگاهی در عربستان سعودی، یک مداح اهل بیت (ع) را به همراه هشت جوان شیعه دیگر به 9 ماه زندان محکوم کرد.
شيعه،بازداشت،مداح،بيت،اهل،سعودي،هشت،زندان،حسين،جوان،امام

دادگاهی در عربستان سعودی، یک مداح اهل بیت (ع) را به همراه هشت جوان شیعه دیگر به 9 ماه زندان محکوم کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، دادگاه جنایی شهر الدمام در شرق عربستان، روز دوشنبه (دیروز) در حکمی «محمد بوجباره» مداح اهل بیت (ع) را به همراه هشت جوان شیعه دیگر به ۹ ماه زندان محکوم کرد.
به نوشته وبگاه مرآة الجزیره، این مداح در تاریخ چهارم اکتبر سال گذشته پس از انتشار ویدئویی از مداحی خود به مناسبت اربعین امام حسین (ع) بازداشت شد.
به همراه وی هشت جوان دیگر نیز که در این کلیپ حضور داشتند به نام‌های «علی العبد المحسن»، «محمد عبد الرسول»، «محمود السلطان»، «هانی القاضی»، «حیدر آل صالح»، «احمد القرشی»، «احمد بن علی الحجی» و «عون الحجی» نیز بازداشت شدند.
یکی از فعالان محلی به این وبگاه گفت که این مداح و جوانان بازداشت شده هیچ جرمی مرتکب نشده‌اند و صرفا در سالروز اربعین امام حسین (ع) اقدام به انتشار ویدئوی خود در شبکه اجتماعی یوتیوب کردند و تا کنون هیچ جلسه دادگاهی برای آن‌ها تشکیل نشده و مراحل دادرسی و تفهیم اتهام انجام نشده است.
او همچنین از نهادهای حقوق بشری خواستار اعمال فشار بر دولت سعودی جهت آزادی این جوانان شد.
در واکنش به بازداشت این ذاکر اهل بیت، کاربران شیعه عربستانی در صفحات مجازی نوشتند که عشق به امام حسین (ع) نزد آل سعود جرم محسوب می‌شود و دوستدار اهل بیت (علیهم السلام) باید مجازات شود.
اخیرا نیز مأموران رژیم سعودی سه روحانی شیعه به نام‌های «سید هاشم الشخص»، «شیخ عباس السعید» و «سید خضر العوامی» را بازداشت کرده‌اند.
تا کنون ۱۶ عالم شیعه به اتهام مخالفت با جنگ یمن و محکومیت اعدام شهید شیخ باقر النمر به زندان افتاده‌اند.
انتهای پیام/م