خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیدا شدن بخش‌هایی از اجساد سرنشینان هواپیمای اندونزی

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 21 دی 1399 - 08:41
تیم جست‌وجو در محل سقوط هواپیمای مسافربری اندونزی، اشیایی مانند تکه‌های لباس، آهن‌پاره و بخش‌هایی از اجساد سرنشینان را از دریای جاوه بیرون کشیدند.
اندونزي،هواپيماي،رادار،جاكارتا،سرنشينان

به گزارش مشرق، مقامات اندونزی از پیدا شدن بخش‌هایی از اجساد سرنشینان هواپیمای مسافربری که روز شنبه مفقود شده بود، خبر دادند.
به نوشته خبرگزاری فرانسه، مقامات اندونزی بامداد یکشنبه اعلام کردند تیم جست‌وجو از دریای جاوه اشیایی مانند تکه‌های لباس، آهن‌پاره و بخش‌هایی از اجساد سرنشینان را در محل سقوط هواپیما بیرون کشیده‌اند.
ظهر شنبه بود که پرواز شماره «اس‌جی ۱۸۲» با هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ متعلق به خطوط «سریویجایا ایر» اندونزی از صفحه رادار محو شد.
بعد از آن، نیروی دریایی اندونزی اعلام کرد که مختصات مکان سقوط هواپیمای خطوط هوایی «سیرویجی» که لحظاتی پس از برخاستن از فرودگاه جاکارتا از صفحه رادار ناپدپدی شد را یافته است.
این هواپیمای مسافربری از فرودگاه بین‌المللی «سوئکارنو-هتا» در جاکارتا بلند شد و مقصدش «پونتیانک» شهری در استان «کالیمانتان غربی» اندونزی بود.