خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چشمه دره‌دون سرخون پس از ترکیدگی لوله نفت از مدار خارج شد/آلودگی در کمین دو چشمه دیگر

فارس | استان‌ها | شنبه، 20 دی 1399 - 17:55
قائم‌مقام شرکت آبفای چهارمحال‌وبختیاری گفت: بعد از ترکیدگی لوله انتقال نفت مارون چشمه دره‌دون در میانکوه از مدار خارج شد و آلودگی دو چشمه رفن و پشت‌د‌شت را نیز تهدید می‌کند.
چشمه،آلودگي،تركيدگي

قائم‌مقام شرکت آبفای چهارمحال‌وبختیاری گفت: بعد از ترکیدگی لوله انتقال نفت مارون چشمه دره‌دون در میانکوه از مدار خارج شد و آلودگی دو چشمه رفن و پشت‌د‌شت را نیز تهدید می‌کند.
سهراب بهرامی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، گفت: آب شهر سرخون از چهار چشمه دره‌دون، عزیزی، رفن و پشت دشت تأمین می‌شد که بعد از ترکیدگی لوله انتقال نفت مارون چشمه دره‌دون از مدار خارج شد.
قائم‌مقام شرکت آبفای چهارمحال‌وبختیاری افزود: آلودگی دو چشمه رفن و پشت‌د‌شت را تهدید می‌کند که اقدام خاصی برای جلوگیری از این آلودگی نمی‌توان انجام داد اما در صورت بروز این حادثه می‌توان آب‌رسانی سیار را در دستور کار قرار داد.
وی در پایان اظهار کرد: چشمه عزیزی و چشمه گل‌سرخ منابعی هستند که در صورت بروز آلودگی می‌تواند برای آب‌رسانی سیار مورد استفاده قرار گیرد که برای این کار باید با کشاورزان وارد مذاکره شد.
انتهای پیام/3339/م/ی