خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید مواد عایق صدا با استفاده از قارچ

فارس | دانش و فناوری | چهارشنبه، 17 دی 1399 - 11:20
دانشمندان موفق به استفاده از قارچ‌ها در تولید یک عایق صوتی سازگار با محیط زیست شده‌اند.
زيست،محيط،مواد،توليد،سازگار،صوتي

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، قارچ‌ها در حال حاضر نوید استفاده در تولید سبز و پاک چرم و بسته‌بندی‌های محافظ را می‌دهند، اما به لطف تحقیقات جدید، اکنون در یک ماده جاذب صدا یا عایق صوتی سازگار با محیط زیست نیز استفاده شده‌اند.
عایق‌های صوتی در حال حاضر از مواد مصنوعی یا مبتنی بر مواد معدنی ساخته شده است که هیچ یک از آنها به راحتی قابل بازیافت نیستند - فرایندهای تولید آنها نیز همیشه سازگار با محیط زیست نیستند.
دانشمندان موسسه فناوری محیط زیست، ایمنی و انرژی «فرانهوفر»(Fraunhofer) در آلمان به دنبال «میسیلیوم»(mycelium) یا «جُلینه»رفتند.
میسلیوم از ساختارهای رشته‌ای مانند معروف به هیف تشکیل شده‌اند و پژوهشگران با رشد دادن این رشته‌ها در آزمایشگاه آنها را به مجموعه‌ای متشکل از کاه، الیاف چوب و مواد زائد صنعت تولید مواد غذایی افزوده‌اند.
این مجموعه سپس با چاپگر سه بعدی بر روی سطوح مختلف چاپ می‌شود.
سازگاری با محیط زیست، تجزیه پذیری و امکان استفاده در شرایط و محیط‌های مختلف مزیت این ماده است.
انتهای پیام/