خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 03 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار جدی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان نسبت به مسمومیت با الکل

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 30 آذر 1399 - 22:54
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با اشاره به مراجعه چند مورد مسمومیت با الکل به بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان، نسبت به عواقب مصرف این مواد مسموم هشدار داد.
رفسنجان،مسموميت،مراجعه،علي

ایسنا/کرمان رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با اشاره به مراجعه چند مورد مسمومیت با الکل به بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان، نسبت به عواقب مصرف این مواد مسموم هشدار داد.
دکتر علی اسماعیلی ندیمی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از روز گذشته چند نفر با علائم مسمومیت به بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان مراجعه کرده اند و در بررسی ها مشخص شد که مسمومیت با الکل مطرح است.
وی تاکید کرد: هشدار جدی می دهیم که همشهریان از مصرف هر گونه مشروبات الکلی جدا خودداری کرده و در صورت بروز علائم مسمومیت سریعا به مراکز درمانی مراجعه نمایند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خاطرنشان کرد: بررسی‌ها نشان میدهد که این افراد با مصرف ماده الکلی الوده به متانول مسموم شده اند.
انتهای پیام