خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رابطه آمریکا و چین باید براساس عدم تعارض، عدم تقابل و احترام باشد

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 26 آذر 1399 - 06:07
سخنگوی وزارت خارجه چین امروز اعلام کرد: رابطه آمریکا و چین باید بر اساس عدم تعارض، عدم تقابل و احترام دوجانبه باشد.
چين،انتخابات،آمريكا،بايدن،الكترال،وانگ

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شینهوا، یک روز پس از اعلام نتیجه آرای الکترال در خصوص انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر ۲۰۲۰ در آمریکا، «وانگ ونبین» سخنگوی وزارت خارجه چین امروز سه شنبه خواستار تقویت روابط دوجانبه با واشنگتن شد.
سخنگوی وزارت خارجه چین در این باره گفت: پکن نتایج انتخابات آمریکا را مشاهده کرده است و «شی جین پینگ» رئیس‌جمهور چین پیام تبریک خود را در تاریخ ۲۵ نوامبر (۵ آذرماه) به «بایدن» ارسال کرد.
«وانگ ونبین» در ادامه درخواست کرد تا ۲ کشور چین و آمریکا روحیه عدم تعارض، عدم تقابل، احترام دوجانبه و همکاری بُرد-برد را حفظ کرده و با تمرکز بر همکاری ها، اختلافات فیمابین را مدیریت کنند.
این در حالی است که هیئت الکترال با ۳۰۶ رای، بایدن را پیروز انتخابات ۲۰۲۰ معرفی کرد.
به این ترتیب، وی در تاریخ اول بهمن، کاخ سفید را از دونالد ترامپ جمهوریخواه تحویل می‌گیرد.