خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخستین بانوی شهید مدافع سلامت گلستان آسمانی شد

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 25 آذر 1399 - 12:41
«بی بی رحیمه یلقی» بهورز متعهد شبکه بهداشت آق قلا در راه خدمت‌رسانی به بیماران کرونایی، شهید مدافع سلامت شد.
شهيد،بهداشت،بهورز،شبكه،رحيمه

ایسنا/گلستان «بی بی رحیمه یلقی» بهورز متعهد شبکه بهداشت آق قلا در راه خدمت‌رسانی به بیماران کرونایی، شهید مدافع سلامت شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اعلام این خبر گفت: بی بی رحیمه یلقی بهورز متعهد شبکه بهداشت آق قلا بود که در چند وقت اخیر در راه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به بیماران و با علائم تنفسی حاد پس از دو هفته مبارزه با این بیماری که در بخش مراقبت های ویژه بستری بود، شهید شد.
عبدالرضا فاضل بیان کرد: این شهید گرانقدر بیش از ۲۶ سال سابقه فعالیت به عنوان بهورز در شبکه بهداشت و درمان داشت.
فاضل افزود: او از خود ۳ فرزند به یادگار گذاشته است.
به گزارش ایسنا، پیش از این پنج نفر دیگر از کادر بهداشت و درمان استان گلستان به نام‌های دکتر عبدالله عباسی، حسن نظری، خوجم بردی چرکزی، دکتر عسگری مصدق و فغان کیا بر اثر بیماری کرونا شهید شدند.
انتهای پیام