خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 03 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عموزاد و یزدانی راهی رقابت های جام جهانی کشتی انفرادی می شوند

فارس | ورزشی | یکشنبه، 16 آذر 1399 - 11:14
کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد در اعزام نفرات به رقابت های جام جهانی انفرادی صربستان تجدید نظر کرد.
رقابت،كشتي،صربستان،مسابقات،يزداني،انفرادي،نفرات

به گزارش خبرگزاری فارس، کادر فنی کشتی پس از بررسی اسامی نفرات شرکت کننده در رقابت های جام جهانی انفرادی صربستان از طریق روابط بین الملل و احتمال عدم حضور رقبای اصلی ملی پوشان در این مسابقات و همچنین به جهت میدان دادن به جوانان مستعد و صاحب عنوان در رقابت های انتخابی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان، تصمیم گرفت تا در اعزام حسن یزدانی و کامران قاسم پور به این رقابت ها تجدید نظر کند و به جای این کشتی گیران رحمان عموزاد خلیلی در وزن 57 کیلوگرم و امیرمحمد یزدانی در وزن 65 کیلوگرم همراه با عباس حاج کناری بعنوان مربی راهی این رقابت ها خواهند شد.
رقابت های جام جهانی انفرادی صربستان روزهای 22 تا 30 آذرماه در شهر بلگراد صربستان برگزار می شود و برخی از کشورهای مطرح کشتی در جهان از جمله آمریکا، ژاپن، قزاقستان و کوبا از حضور در این مسابقات صرف نظر کرده اند و برخی از کشورها نیز با نفرات محدودی راهی این مسابقات خواهند شد.
انتهای پیام/