خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کرونا سنبل آشفتگی شهری سنندج را هم تعطیل کرد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 09 آذر 1399 - 21:07
سنندج- مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان گفت: بازارچه تاناکورای سنندج به دلیل عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی تا پایان محدودیت های کرونایی تعطیل شد.
بازارچه،تعطيل،بهداشتي،مكان،كرونا،فلاحي

آرزو فلاحی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بازرسی از بازارچه تاناکورای سنندج نشان داد دستورالعمل‌های بهداشتی در آن رعایت نمی‌شود و به همین دلیل این بازارچه تا پایان محدودیت‌ها تعطیل شد.
وی افزود: بازارچه تاناکورا بعد از اعمال محدودیت‌ها فعال بود که با حضور بازرسان بهداشت محیط و تذکر به کسبه این بازارچه، به منظور جلوگیری از شیوع کرونا این مکان تعطیل شد.
فلاحی خاطرنشان کرد: متاسفانه با وجود تذکرات چندین باره بازرسان بهداشت محیط به کسبه این بازارچه شاهد تخطی چندین باره آنان از پروتکل های بهداشتی ویژه دوران کرونایی بودیم و همین امر تصمیم گیران ستاد استانی مبارزه با کرونا را مجاب کرد که حکم بر تعطیلی این مکان بدهند.
گفتنی است، بازارچه تاناکورای سنندج به دلیل تصرف پیاده روها و اماکن عمومی توسط برخی افراد سودجو و ناتوانی مدیران شهری برای جلوگیری از این سواستفاده شخصی به سنبل آشفتگی شهری در مرکز کردستان تبدیل شده است و علاوه بر آسیب های اجتماعی، در دوران کرونایی نیز موجب آسیب های بهداشتی برای شهروندان شده بود که بالاخره پس از چند ماه متولیان و تصمیم گیران کردستانی جرات تعطیل کردن این مکان را پیدا کردند.