خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 01 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست پل رایان از ترامپ برای پذیرش شکست در انتخابات

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 05 آذر 1399 - 06:41
رئیس جمهوریخواه پیشین مجلس نمایندگان آمریکا از ترامپ خواست شکست در انتخابات را بپذیرد.
انتخابات،آمريكا،رايان،بپذيرد،نتيجه،رئيس

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی نشریه هیل وابسته به کنگره آمریکا، پل رایان، رئیس جمهوریخواه سابق مجلس نمایندگان آمریکا از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا خواست نتیجه انتخابات را بپذیرد و با انتقال صلح آمیز قدرت به جو بایدن به عنوان «رئیس جمهور منتخب» موافقت کند.
بر این اساس، رایان که روز سه شنبه در کنفرانس مجازی بانک آمریکا سخن می‌گفت، افزود: من معتقدم زمان آن رسیده است که ترامپ اذعان کند اداره خدمات عمومی انتخابات را تأیید کرده و بایدن می‌تواند روند تشکیل دولت آینده خود را آغاز کند.
پل رایان جزو معدود جمهوریخواهانی است که از ترامپ درخواست کرده است نتیجه انتخابات را بپذیرد.
پیش تر چند فرماندار جمهوریخواه نیز از وی خواسته بودند شکست در انتخابات را بپذیرد.
با این حال، ترامپ معتقد است در انتخابات به صورت گسترده تقلب صورت گرفته است و تیم حقوقی وی می تواند نتیجه را به نفع او تغییر دهد.
انتهای پیام/