خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

القاعده در شمال آفریقا رهبری جدید تعیین کرد

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 02 آذر 1399 - 09:32
گروه اطلاعاتی "سایت" اعلام کرد، شاخه گروه تروریستی القاعده در شمال آفریقا (AQIM) مرگ رهبر سابقش عبدالمالک دروکدل که در ماه ژوئن توسط ارتش فرانسه کشته شد را تایید و رهبری جدید برای خود منصوب کرد.
گروه،مرگ،اعلام،اطلاعاتي،سايت

گروه اطلاعاتی "سایت" اعلام کرد، شاخه گروه تروریستی القاعده در شمال آفریقا (AQIM) مرگ رهبر سابقش عبدالمالک دروکدل که در ماه ژوئن توسط ارتش فرانسه کشته شد را تایید و رهبری جدید برای خود منصوب کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، گروه اطلاعاتی آمریکایی "سایت" (SITE) که به رصد وبسایتهای گروه‌های شبه نظامی و افراطگرا می‌پردازد، اعلام داشت گروه AQIM برای نخستین بار در یک ویدیو جسد رهبر سابق خود را به نمایش گذاشت.
ارتش فرانسه بعد از تعقیب دروکدل برای بیش از هفت سال در منطقه "ساحل" او را در کشور مالی کشت.
گروه AQIM همچنین اعلام کرد، بعد از مرگ دروکدل، یک الجزایری دیگر به نام شیخ مجاهد یزید مبارک، مشهور به ابوعبیده یوسف العنابی را به عنوان جانشین او انتخاب کرده است.
این گروه همچنین مرگ "بئاتریس استوکلی" سوئیسی که در ژانویه 2016 در شهر تیمبوکتوی مالی ربوده شده بود را تایید کرد.
انتهای پیام