خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقاد رئیس پارلمان مالدیو از بدهی سنگین به چین

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 28 آبان 1399 - 15:41
محمد نشید، رئیس پارلمان مالدیو و رئیس جمهور سابق این کشور در جریان فرآیند نهایی ساختن بودجه سالانه طی امروز چهارشنبه، از بدهی بالای کشورش به چین انتقاد کرد.
مالديو،دولت،كشور،وامهاي،بدهي،درصد،رئيس،بازپرداختها،استطاعت

محمد نشید، رئیس پارلمان مالدیو و رئیس جمهور سابق این کشور در جریان فرآیند نهایی ساختن بودجه سالانه طی امروز چهارشنبه، از بدهی بالای کشورش به چین انتقاد کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، نشید در توئیتر نوشت: امروز بحث بر سر بودجه ۲۰۲۱ در مجلس مالدیو انجام شد.
بازپرداخت‌های بدهی در سال آینده میلادی به سطح ۵۳ درصد درآمد دولت خواهد رسید.
بالغ بر ۸۰ درصد بازپرداختها به چین خواهد رفت.
این کاملا غیرقابل استطاعت است.
حتی اگر ما جواهرات مادربزرگمان را بفروشیم نخواهیم توانست استطاعت این بازپرداختها را پیدا کنیم.
این توئیت در ضمن پیش زمینه سربرآوردن این کشور واقع در اقیانوس هند از همه گیری پرهزینه کروناویروس که طبق برآورد اوایل سال جاری میلادی از سوی بانک جهانی می‌تواند به مالدیو سخت‌تر از دیگر اقتصادهای منطقه ضربه بزند، مطرح شده است.
حدود ۷۰ درصد جریان درآمد این کشور در حالی از جانب توریسم حاصل می‌شود که این بخش به سبب آسیب وارده به ترافیک هوایی بین‌المللی از بابت قرنطینه‌ها در دیگر کشورها فلج شده است.
نشید چندی پیش در مصاحبه ای با بی.بی.سی برآورد کرده بود که مالدیو حدود ۳.۱ میلیارد دلار به پکن بدهکار است که اکثر این بدهی حاصل وام گرفتن‌های دولت قبلی تحت رهبری عبدالله یمین، رئیس جمهور سابق است.
با این حال مقامهای چینی در گذشته ادعا کرده بودند که مالدیو بالغ بر یک میلیارد دلار به این کشور بدهکار است و بخش عمده وامهای مالدیو به شکل وامهای دولت به دولت، وامهای خصوصی تضمین شده توسط دولت مالدیو با استفاده از "ضمانتهای حاکمیتی" و اعتبارات پرداختی به شرکتهای دولتی مالدیو هستند.
انتهای پیام