خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 03 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زنگ موبایل مریخی ابداع شد!

مهر | دانش و فناوری | چهارشنبه، 28 آبان 1399 - 13:59
محققان ناسا با استفاده از رایانه و پیش بینی حرکت ابرهای مریخ، آهنگ زنگ موبایل ابداع کرده اند.
مريخ،قطعه،بيني،توليد،شوارتز،ابرهاي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، ناسا با تفسیر الگوهای آب و هوایی در مریخ آهنگ های زنگ موبایل ابداع کرده است.
برای این منظور محققان از ابر رایانه پلیادس(Peliasdes) در مرکز تحقیقات فضایی آمس در کالیفرنیا استفاده کردند تا حرکات پیش بینی شده ابرهای مریخ را به صوت تبدیل کنند.
پس از تکمیل شدن فرایند تولید صدا،آلیسا شوارتز موسیقی شناس از دانشگاه ایالتی فیرمونت این قطعه را ساخت.
از قطعه ساخته شده بخش هایی برای تولید آهنگ زنگ موبایل استفاده شد که اکنون در وب سایت ناسا قابل دانلود است.
دومینیکو وینچنزا از دانشگاه آنجلیاراسکین می گوید: با توجه به افزایش توجهات به اکتشافات در مریخ، نیاز مبرمی به مطالعه و پیش بینی وضعیت آب وهوای سیاره وجود دارد.
ابررایانه پلیادس توانست این کار را انجام دهد.
ما از اطلاعات علمی واقعی برای تولید موسیقی استفاده کردیم و در حقیقت قطعه ای که شوارتز می نوازد پیش بینی شکل حرکات ابرهای مریخ را نشان می دهد.