خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اصلاح شاخص بورس تمام شد؟

مشرق | اقتصادی | یکشنبه، 25 آبان 1399 - 10:28
با شروع معاملات دومین روز از هفته آخر آبان ماه شاخص کل به دلیل تقاضای قابل توجه در نمادهای شاخص‌ساز روندی صعودی پیدا کرد.
سهام،بازار،شاخص،نمادهاي،معاملات

به گزارش سرویس بورس مشرق، با شروع معاملات امروز بازار سهام شاخص کل تحت تاثیر تقاضای زیاد در نمادهای شاخص‌ساز بیش از ۱/۵ درصد در ۲۰ دقیقه اول معاملات رشد کرد و به یک میلیون و ۲۶۸ هزار واحد رسید.
در جریان معاملات شاخص هم‌وزن نیز بیش از نیم درصد رشد کرد که این موضوع یعنی ارزش صف‌های خرید بیشتر از صف‌های فروش در بازار سهام امروز است.
در جریان معاملات دیروز و امروز بازار سهام حقیقی‌ها عاملان اصلی بازگشت روند مثبت شاخص کل بودند و به نوعی بازگشت سرمایه از سوی حقیقی‌ها باعث افزایش تقاضا و رشد بازار سهام شد.
در جریان معاملات امروز نمادهای خودرویی بیشترین تقاضای بازار سهام داشتند و نمادهای فلزات اساسی نیز با روند مثبت خود از تاثیرگذاران شاخص بورس امروز شدند.
نماد فارس که دیروز با رنج منفی بازگشایی شد نیز امروز روندی مثبت داشت و از تاثیرگذاران شاخص کل بود.
نمادهای فولاد، فملی و خودرو بیشترین تاثیر مثبت بر شاخص کل بورس را داشتند.
در نمادهای پالایشی مانند شراز، شاوان، شبریز و شبندر برخی تحرکات عرضه دیده می‌شود و نمادهای جم، غپاک و فخاس نیز نمادهایی هستند که از مدار منفی در حال حرکت به سمت مدار مثبت هستند.
با وجود ادامه‌دار شدن روند صعودی شاخص کل بازار سهام اما بسیاری از کارشناسان معتقدند روند بازار سهام هنوز نوسانی است و سیگنال‌های صعودی فعلا در بازار سهام دیده نمی‌شود.
همچنین در بازار سهام امروز به نظر می‌رسد در ادامه روند معاملات عرضه در برخی نمادها بیشتر شود.
منبع:تجارت‌نیوز