خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۳۳ دستگاه خودروی سرقتی و تحت تعقیب

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 19 آبان 1399 - 14:37
سرهنگ القاصی از کشف ۱۶ دستگاه خودروی مسروقه و ۱۷ دستگاه خودروی تحت تعقیب و همچنین یک دستگاه موتورسیکلت مسروقه در ۴۸ ساعت گذشته توسط نیرو‌های یگان فاتب خبر داد.
فاتب،يگان،امداد،دستگاه،مسروقه،خودروي،فرمانده

فرمانده یگان امداد فاتب خبر داد؛
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ دلاور القاصی مهر فرمانده یگان امداد فاتب گفت: نیرو‌های یگان امداد فاتب متشکل از واحد‌های گشت موتورسوار و خودرویی و نیرو‌های پاس پیاده با اعزام به کلانتری‌های سطح شهر در برقراری امنیت کلانشهر تهران نقش بسزایی دارند.
وی افزود: ماموران پس از راه اندازی چندین واحد تخصصی گشت زنی و انجام گشت‌های انتظامی به صورت همزمان در سطح شهر موفق شدند تعداد ۱۶ دستگاه خودروی مسروقه، ۱۷ دستگاه خودروی تحت تعقیب، یک دستگاه موتورسیکلت مسروقه را در کمتر از ۴۸ ساعت کشف و دستگیر کنند.
فرمانده یگان امداد فاتب بیان کرد: با دریافت خبری مبنی بر تردد یک دستگاه خودروی سواری پژو مسروقه در بزرگراه قم به تهران ماموران سریعا مسیر تردد خودرو را مسدود کردند و موفق شدند در یک عملیات پلیسی خودرو را متوقف کنند و راننده آن را دستگیر کنند.
وی خاطر نشان کرد: با انجام تحقیقات اولیه متهمان پرونده برای سیر مراحل قانونی به پلیس‌های تخصصی تحویل شدند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/