خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان برگزار نخواهد شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 12 آبان 1399 - 12:19
کرمانشاه- مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: به دلیل وضعیت قرمز استان کرمانشاه و محدودیت‌های اعمال شده امسال شاهد برگزاری مراسم راهپیمایی روز ۱۳ آبان نخواهیم بود.
روز،كرمانشاه،شاهد،سروري،استكبار،ميلاد،پيامبر،آبان

عباس سروری صبح امروز در گفتگو با خبرنگار مهر با تبریک میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) و روز مبارزه با استکبار جهانی اظهار کرد: به دلیل وضعیت قرمز استان کرمانشاه و محدودیت‌های اعمال شده امسال شاهد برگزاری مراسم راهپیمایی روز ۱۳ آبان نخواهیم بود.
وی افزود: به مناسبت میلاد پیامبر ساعت هشت شب شاهد نور افشانی شهر کرمانشاه در هشت نقطه از مراکز شهرداری را خواهیم داشت و بانگ لبیک یا محمد و مرگ بر آمریکا از بلندگوهای مساجد و با همراهی مردم از پشت بام منازل طنین انداز خواهد شد.
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با تشریح برنامه‌های روز ۱۳ آبان تصریح کرد: برگزاری برنامه‌های تلویزیونی از شبکه زاگرس و برنامه‌های فرهنگی، هنری، نمایشگاهی و تحلیل‌های سیاسی و دشمن شناسی در بستر فضای مجازی از دیگر اقدامات روز ملی مبارزه با استکبار جهانی خواهد بود و در رأس آنها سخنرانی رهبر انقلاب قرار دارد.
سروری گفت: امسال به دلیل شیوع کرونا و تحریم‌های دارویی علیه ملت ایران بیشتر از هر زمان دیگری شاهد چهره استکباری آمریکا هستیم.