خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تو مستحق این پست و مقام نیستی

مهر | بین‌الملل | شنبه، 10 آبان 1399 - 09:13
یک روزنامه نگار سودانی خطاب به وزیر خارجه این کشور اعلام کرد که وی در سایه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، مستحق این پست و مقام نیست.
سوداني،مقامات،سودان،عادي،آدم،محمد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از عربی ۲۱، «عمار محمد آدم» یک روزنامه نگار سودانی با حضور در کنفرانسی که «عمر قمرالدین» وزیر خارجه این کشور نیز در آن شرکت داشت انتقاد شدیدی را علیه مقامات سودانی مطرح کرد.
وی با گرفتن میکروفون به سمت جایگاه میهمانان این کنفرانس رفت و گفت: مقامات سودانی دست به عادی سازی روابط با اشغالگران اسرائیلی می‌زنند و از تبعات آن شانه خالی می‌کنند.
محمد آدم بیان کرد: در حال حاضر تمام جهانیان از عادی سازی روابط میان سودان و اشغالگران صهیونیست سخن می‌گویند اما مقامات سودانی هیچ بیانیه مشخصی در رد این گونه مسائل صادر نکرده‌اند.
وی ادامه داد: کرامت و عزت ما توسط مقامات سودانی زیر پا گذاشته شده است.
این روزنامه نگار سودانی خطاب به وزیر خارجه این کشور گفت: تو مستحق این پست و مقام نیستی.
هر کس که از اروپا آمده باشد مستحق حکومت بر ملت بزرگ سودان نیست.
محمد آدم اعلام کرد: ملت سودان هرگز با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی موافقت نخواهد کرد.