خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طوفان «زتا» در آمریکا قربانی گرفت

فارس | برگزیده، بین‌الملل | پنجشنبه، 08 آبان 1399 - 10:13
طوفان سهمگین «زتا» با بادهایی با سرعت بیش از 177 کیلومتر بر ساعت، «نئواورلئان» ایالت لوئیزیانا آمریکا را درنوردید و به قطع برق 815 هزار نفر منجر شد.
طوفان،زتا،برق،نفر،لوئيزيانا،آمريكا،گزارش،سهمگين،سقوط،قطع،باد ...

طوفان سهمگین «زتا» با بادهایی با سرعت بیش از 177 کیلومتر بر ساعت، «نئواورلئان» ایالت لوئیزیانا آمریکا را درنوردید و به قطع برق 815 هزار نفر منجر شد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، طوفان سهمگین «زتا» روز گذشته (چهارشنبه) با بادهایی با سرعت ۱۷۷ کیلومتر بر ساعت و ایجاد یک موج طوفان به ارتفاع بیش از سه متر شهر «نئواورلئان» ایالت «لوئیزیانا» آمریکا را درنوردید و دست‌کم یک قربانی برجای گذاشت.
روزنامه انگلیسی دیلی میل در این خصوص گزارش کرد، مقام‌های محلی گزارش کرده‌اند که طوفان زتا علاوه بر اینکه خسارات زیادی را بر جای گذاشته و به تخریب و آسیب شدید به ساختمان‌ها در نئواورلئان منجر شده، ۸۱۵ هزار نفر را در این شهر با مشکل قطعی برق روبه‌رو ساخته است.
طوفان مذکور با بارش‌هاش شدید و بادهای قدرتمندی همراه بود که خسارات شدیدی به ساختمان‌های نئواورلئان وارد آورد.
بنا بر گفته یکی از مسئولان پزشک قانونی محلی، یک مرد ۵۵ ساله در پی وقوع طوفان زتا و سقوط یک تیر برق، دچار برق گرفتگی شد و جان خود را از دست داد.
شدت طوفان زتا به اندازه‌ای بود که سقف برخی خانه‌ها از جاکنده شده است و بسیاری از درختان و تیربرق‌ها سقوط کرد.
مقام‌های نئواورلئان اعلام کردند که به دنبال سقوط یک ساختمان، دست‌کم‌ یک نفر دچار جراحت و در بیمارستان بستری شد.
بنا بر این گزارش، بیش از ۸۱۵ هزار نفر در لوئیزیانا، میسیسیپی و آلاباما با مشکل قطع برق مواجه شدند و آنطور که پیش‌بینی‌های کارشناسان هواشناسی نشان می‌دهد، با حرکت طوفان زتا از ایالات شمالی به سمت شمال شرقی آمریکا، احتمال قطع برق تعداد بیشتری از ساکنان آمریکایی وجود دارد.
بر اساس این گزارش، زتا با بادهایی با سرعت ۱۷۷ کیلومتر بر ساعت در رده طوفان‌های «درجه ۲» قرار دارد و بیست و هفتمین طوفان سهمگین در فصل بسیار پُر طوفان آتلانتیک محسوب می‌شود.
روز سه شنبه هفته جاری، طوفان زتا در سراسر شبه‌جزیره یوکاتان مکزیک عبور کرد و موجب سقوط درختان و قطع برق بیش از ۳۰۰ هزار نفر شد که البته تلفات جانی به همراه نداشت.
پیش از این در ماه آگوست (اوایل شهریور ماه) توفند سهمگین لوئیزیانا به مرگ دستکم ۲۷ نفر منجر شد.
شرایط نامساعد جوی به تعطیلی مراکز رأی‌گیری زودهنگام انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در شمال غربی فلوریدا شد.
از طرف دیگر، مدارس جورجیا، کارولینای شمالی نیز امروز (پنجشنبه) تعطیل خواهد بود.
«جان بل ادواردز» فرماندار ایالت لوئیزیانا از «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا درخواست کرده بود که قبل از ورود این طوفان، اعلام وضعیت فاجعه کند.
انتهای پیام/ص