خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عراق حمله تروریستی در نیوزیلند را محکوم کرد

فارس | بین‌الملل | جمعه، 24 اسفند 1397 - 16:13
وزارت خارجه عراق ضمن محکومیت حمله تروریستی در نیوزیلند، تأکید کرد که این حادثه نشان داد که هیچ کشوری از تروریسم در امان نیست.
خارجه،حمله،وزارت،تروريستي،محكوم،عراق،النور،نيوزيلند،نمازگزار ...

وزارت خارجه عراق ضمن محکومیت حمله تروریستی در نیوزیلند، تأکید کرد که این حادثه نشان داد که هیچ کشوری از تروریسم در امان نیست.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، رسانه‌های نیوزیلندی بامداد امروز (جمعه) از وقوع حمله مسلحانه به مسجد «النور» در شهر «کریستچرچ» خبر دادند.
در جریان این حمله که به نمازگزاران مسجد النور صورت گرفت، تا لحظه تنظیم خبر 50 نفر کشته و 30 نفر نیز زخمی شدند.
این حمله تروریستی موجی از واکنشها، محکومیتها و انتقادها را به همراه داشت؛ به گونه‌ای که وزارت خارجه عراق نیز این حمله را محکوم کرد.
«احمد الصحاف» سخنگوی وزارت خارجه عراق اعلام کرد که این نهاد عراقی، به دقت جزئیات این «حادثه تروریستی دردناک را که نمازگزاران مسجد النور را هدف قرار داد، پیگیری می‌کند».
شبکه خبری السومریه به نقل از الصحاف گزارش داد که وزارت خارجه عراق «به شدت این جنایت را محکوم و اعلام می‌کند که در کنار ملت نیوزیلند قرار دارد».
وی با بیان این مطلب افزود: «این حادثه که نمازگزاران را هدف قرار داد، ثابت می‌کند که همه کشورهای جهان از دست تروریسم در امنیت نیستند و جهان چاره‌ای جز هم‌افزایی تلاشها برای نابودی آن ندارد».
بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز این حمله را به شدت محکوم کرد و آن را اقدامی غیرانسانی و کاملا سبعانه خواند.
سخنگوی وزارت خارجه موکدا از دولت نیوزیلند خواست با شناسایی سریعتر عاملین این اقدام نژادپرستانه، با اجرای عدالت و فارغ از هرگونه ملاحظه ای، با آنان برخورد کند.
وی در پایان خاطر نشان کرد که «هر اقدام تروریستی در هر جا و توسط هر کس و به هر بهانه و انگیزه ای صورت بگیرد باید از سوی تمامی کشورها محکوم شود و دولت ها اجازه ندهند جریان ها و افکار نژادپرستانه و اسلام ستیزانه امنیت و آرامش شهروندان کشورها را به مخاطره بیندازند».
انتهای پیام/