خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصمیم‌گیری اردوی مطالعات نوروزی بر عهده‌ شورای مدرسه و والدین است

فارس | اجتماعی و حوادث | جمعه، 24 اسفند 1397 - 11:40
سرپرست آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: مدیریت اوقات فراغت دانش‌آموزان ازجمله اردوی مطالعات نوروزی برعهده‌ شورای مدرسه و والدین است اما تأکید وزارتخانه، بر کنکور زده نشدن فضای مدارس است.
آموزش،اردوي،نوروزي،كنكور،مطالعات،مدارس

سرپرست آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: مدیریت اوقات فراغت دانش‌آموزان ازجمله اردوی مطالعات نوروزی برعهده‌ شورای مدرسه و والدین است اما تأکید وزارتخانه، بر کنکور زده نشدن فضای مدارس است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، عبدالرسول عمادی سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برگزاری اردوی مطالعات نوروزی در برخی مدارس، اظهار کرد: سیاست‌های آموزش ‌و پرورش تأکید دارد فضای مدارس کنکور زده نشود البته مدیریت اوقات فراغت دانش‌آموزان برعهده ‌شورای مدرسه و والدین است.
وی افزود: برخی از دبیرستان‌های دوره دوم برای دانش‌آموزان در ایام تعطیلات نوروزی‌ کلاس‌های آمادگی کنکور برگزار می‌کنند؛ شرکت در این کلاس‌ها کاملاً داوطلبانه است و حتماً باید در شورای مدرسه این تصمیم گرفته شود که اردوی مطالعاتی در ایام نوروز برگزار شود.
عمادی با بیان اینکه فرصت حضور در طبیعت و استفاده از مواهب خداوندی را از دانش‌آموزان نگیریم، گفت: مجوز اردوی مطالعات نوروزی را معاونت پرورشی و فرهنگی صادر می‌کند اما توصیه می‌کنیم فرصت تعطیلات فقط صرف آموزش نشود.
انتهای پیام/