خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختلاف کاپیتان سپاهان برای جدایی

مشرق | ورزشی | شنبه، 26 مهر 1399 - 13:08
باشگاه سپاهان و مهدی کیانی برای قطع همکاری با یگدیگر اختلاف دارند.
كياني،سپاهان،جدايي

به گزارش مشرق، مهدی کیانی کاپیتان فصل گذشته سپاهان با وجود همراهی این تیم در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا، قصد جدایی دارد و این در حالی است که کیانی قبل از شروع این مسابقات از علاقه‌اش برای ادامه همکاری با سپاهان صحبت کرده بود.
کیانی در حال حاضر چند پیشنهاد خوب لیگ برتری دارد ولی هنوز باشگاه سپاهان حاضر به دادن رضایت نامه به کیانی نشده است.
ظاهرا طرفین در خصوص نحوه جدایی با یکدیگر اختلاف دارند و سپاهان برخلاف برخی بازیکنانش که از این تیم جدا شدند حاضر نیست به کیانی رضایت‌نامه بدهد.
با این شرایط کیانی باید از طریق دادن پول برای رضایت نامه یا راهکارهای دیگر، این باشگاه را برای جدایی راضی کند.
هافبک سپاهان در تلاش است از این تیم جدا شود.