خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روایت خانه‌ای که صد‌ها قرآن پژوه تربیت کرد

باشگاه خبرنگاران | استان‌ها | سه شنبه، 15 مهر 1399 - 11:42
در پی حمله هوایی رژیم صدام در ۲۶ اسفند ماه سال ۶۶، ۸ نفر در یک منزل مسکونی در «آبدانان» به شهادت رسیدند؛ بازماندگانشان منزل مورد حادثه را به نهاد فرهنگی اهدا و یک موسسه قرآنی در آن احداث شد.
قرآني،آبدانان،شهرستان،باقري،ايلام،منزل،فرهنگي،اسلامي،تبليغات ...

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، استان ایلام به واسطه هم مرز بودن با کشور عراق در ۸ سال دفاع مقدس، بار‌ها و بار‌ها مورد هجوم جنگنده‌های رژیم بعثی قرار گرفت و با نثار کردن سه هزار شهید، وفاداری به انقلاب و نظام را به جهانیان ثابت کرد.
در این میان جوانان رشیدی نیز گمنام ماندند و خانه ابدی آنان محل شهادتشان شد.
صبح ۲۶ اسفند ماه سال ۶۶ مردم شهرستان آبدانان مانند سایر مردم برای استقبال از سال نو آماده می‌شدند؛ ۳ فروند از هواپیما‌های رژیم صدام در اوج بی‌رحمی این شهرستان را مورد حمله هوایی قرار داد و تعداد ۳۶ نفر از مردم بی‌گناه، کودکان مظلوم و معصوم را به شهادت رسانند.
در این یورش، یکی از بمب‌های مخرب به یک منزل مسکونی اصابت کرد که تعداد ۸ نفر از این دو خانواده ساکن در این منزل به نام‌های (نبی باقری؛ پدرخانواده، فروزان قدیمی؛ مادرخانواده، حجت باقری، حیدر باقری، خیزران باقری، حمیدصحرایی، توران صحرایی و بتول صحرایی) به درجه شهادت نائل آمدند.
اهدای منزل مورد حادثه به یک نهاد فرهنگی
به علت برخورد مستقیم راکت به این منزل، پیکر ۳ نفر از اعضای این خانواده در محل زندگی خود دفن و این مکان مسکونی خانه ابدی آنان شد.
به دنبال این حادثه خونین و ناگوار، بازماندگان خانواده‌های شهیدان باقری و صحرایی تصمیم گرفتند که به یاد این شهیدان، منزل مورد حادثه را به یک نهاد فرهنگی اهدا و یک مؤسسه قرآنی در آن احداث شود و ثواب آن تقدیم روح مطهر شهیدان مذکور شود.
با پیگیری سید حرمت‌الله موسوی‌مقدم از معتمدین آبدانان و چندنفر از خیرین این شهرستان زمین یاد شده به سازمان تبلیغات اسلامی اهدا و قولنامه شد.
خانه شهدا، یکی از مکان‌های فعال فرهنگی و قرآنی در آبدانان
حجت‌الاسلام والمسلمین محمد فتاحی مدیر کل تبلیغات اسلامی استان ایلام گفت: با هماهنگی این اداره کل از محل اعتبارات سفر رئیس جمهور وقت (مرحوم هاشمی ر‌فسنجانی) به مبلغ ۶ میلیون تومان در سال ۷۲ با نظارت این سازمان به عنوان کانون قرآن در دو طبقه با زیربنای ۱۴۵ متر مربع احداث و پس از تجهیز و تهیه امکانات موردنیاز، تابلو مخصوص بر فراز آن نصب شد.
او افزود: این مرکز مقدس قرآنی از آن تاریخ تاکنون به عنوان یکی از مکان‌های فعال فرهنگی و قرآنی در شهرستان آبدانان است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی ایلام گفت: ساختمان کانون قرآن شهدای آبدانان همه ساله و در طول هفته، طبق یک برنامه ریزی مدون، میزبان جمع زیادی از عاشقان و علاقمندان به فراگیری آموزش کتاب وحی و معارف اسلامی و احکام الهی توسط روحانیون و مربیان است.
تربیت و تعلیم صد‌ها قرآن پژوه در موسسه
حجت‌الاسلام فتاحی ادامه داد: این مرکز معنوی در حال حاضر در اختیار موسسه قرآنی معراج خواهران آبدانان است و تحت نظر و هدایت خانم افتخار عینی (از مربیان پیشکسوت قرآنی) مشغول به فعالیت است.
او گفت: در این مؤسسه، ضمن تربیت و تعلیم صد‌ها قرآن پژوه، تعداد زیادی نیز معلم مهارت دیده با گواهینامه معتبر قرآنی از حوزه علمیه قم تربیت و به مراکز فرهنگی و آموزشی شهرستان تحویل داده شده است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی ایلام گفت: هرساله در این مکان معنوی دوره‌های قرآنی اعم از روخوانی و روانخوانی، تجوید، تفسیر، گفتمان‌های دینی و اردو‌های زیارتی جهت انگیزه سازی شرکت کنندگان برگزار خواهد شد.
گفتنی است؛ شهرستان آبدانان با ۶۰ هزار نفر جمعیت در ۱۷۰ کیلومتری جنوب غربی استان ایلام قرار دارد.
منبع: فارس
انتهای پیام/ح