خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 07 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ملایری‌ها برای کنترل وزن و چاقی دانش‌آموزان وارد عمل شدند

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 15 مهر 1399 - 09:42
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان ملایر گفت: بیش از ۳۰۰ بسته لوازم ورزشی با اعتباری افزون بر ۷۰۰ میلیون ریال در قالب طرح کوچ (کنترل وزن و چاقی در بین دانش آموزان) راهی مدارس شهرستان می شود.
آموزشي،آموزش،شهرستان،پرورش،ورزشي،سرگروه،ملاير،مدارس،اداره،گر ...

ایسنا/همدان رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان ملایر گفت: بیش از ۳۰۰ بسته لوازم ورزشی با اعتباری افزون بر ۷۰۰ میلیون ریال در قالب طرح کوچ (کنترل وزن و چاقی در بین دانش آموزان) راهی مدارس شهرستان می شود.
هادی سلگی در گفت‌وگو با ایسنا، به زیست بوم پیش آمده در پی شیوع کروناویروس اشاره و اظهار کرد: این شرایط میزان فعالیت و تحرک دانش آموزان را تا حد زیادی کاهش داده که نیازمند ارائه راهکارهای مناسب در جهت سلامتی و نشاط آنها است.
وی افزود: تقویت روحیه ورزشی و رعایت دقیق مسائل بهداشتی از برنامه های عملیاتی مدارس است که در سند تحول بنیادین ذیل ساحت تربیت زیستی و بدنی دانش آموزان مورد تأکید قرار گرفته است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملایر خاطرنشان کرد: این مهم از طریق برگزاری المپیادهای ورزشی درون مدرسه‌ای، مدرسه قهرمان، ورزش در منزل و طرح های آموزش بهداشت فردی و اجتماعی در مدارس شهرستان در حال اجرا است.
سلگی با بیان اینکه هزینه خریداری اقلام و تجهیزات ورزشی شامل شطرنج، طناب ورزشی، میز پینگ پنگ، راکت بدمینتون، تنیس روی میز، فوتبال دستی، توپ های فوتبال، والیبال، بسکتبال، هندبال و تشک های تاتمی از محل اعتبارات استانی و شهرستانی تأمین شده است، تأکید کرد: درصدد هستیم با تأمین اعتبارات لازم اقلام و تجهیزات دیگری نیز تهیه کرده و در اختیار مدارس قرار گیرد.
وی در ادامه از کسب رتبه نخست گروه های آموزشی دوره اول متوسطه دوره دوم شهرستان در بین مناطق ۱۹ گانه استان خبر داد و تصریح کرد: در پی ارزیابی به عمل آمده از فعالیت گروه ها و سرگروه های آموزشی توسط اداره تکنولوژی و گروه های آموزشی اداره کل آموزش و پرورش استان، ملایر توانست با کسب مجموع ۷۲۸ امتیاز از دروس مختلف، رتبه نخست را بین مناطق و نواحی و شهرستان های استان به خود اختصاص دهد.
سلگی با بیان اینکه سرگروه های آموزشی محرک اصلی عبور آموزش و پرورش از نتایج کمی به نتایج کیفی و مسئول کنترل کیفیت آموزشی و بررسی کننده دلایل رشد و افت آموزشی هستند، اظهار کرد: این سرگروه ها زمینه استفاده معلمان از تجارب و اطلاعات علمی، آموزشی در رابطه با روش های تدریس، کاربرد تکنولوژی آموزشی و رفع ابهام و مشکلات آموزشی آموزش و پرورش و در نهایت بهبود کیفیت آموزشی و پرورشی را فراهم می آورند.
وی هدف گروه های آموزشی را ارتقاء کیفیت آموزش عنوان کرد و افزود: رصد فعالیت های همکاران در شبکه شاد، تولید محتوای آموزشی و تقویت تدریس همکاران در شرایط حال حاضر کشور با قوت در حال انجام است.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان ملایر خاطرنشان کرد: این موفقیت نتیجه برنامه ریزی، تلاش و زحمات مجموعه آموزش متوسطه و سرگروه های آموزشی بوده و انتظار می رود موفقیت های این تیم ادامه دار باشد.
انتهای پیام