خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۰ هکتار از مراتع کوه «قلارنگ» سیروان طعمه حریق شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 26 شهریور 1399 - 17:15
ایلام-فرمانده انتظامی شهرستان سیروان گفت: ۳۰ هکتار از مراتع کوه قلارنگ واقع در این شهرستان به دلایل نامعلومی طعمه حریق شده است.
آتش،سوزي،وقوع،انتظامي،نيروهاي

رضا خورانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی اعلام وقوع آتش سوزی در مراتع کوه قلارنگ بلافاصله نیروهای انتظامی به همراه نیروهای امدادی به محل وقوع حادثه اعزام شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان سیروان افزود: در بررسی‌های میدانی مشخص شد مساحتی بالغ بر ۳۰ هکتار به علت نامعلومی دچار آتش سوزی شده است.
وی گفت: با توجه به صعب العبور بودن محل آتش سوزی، خوشبختانه با تلاش و کوشش نیروهای انتظامی، امدادی و مردمی این آتش سوزی بدون خسارت جانی مهار شد.
سرهنگ خورانی با بیان اینکه علت وقوع آتش سوزی در دست بررسی است، از مردم خواست: با توجه به فصل خشک بودن رویش گیاهی و جنگلی بودن منطقه از روشن کردن آتش در دامن طبیعت و پرت کردن فیلتر سیگار در حاشیه جاده‌ها به جد خودداری کنند چراکه آتش سوزی در مراتع و جنگل‌ها ضربه‌های غیر قابل جبرانی به این ثروت‌های ملی می‌زند.