خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بررسی علت حادثه انفجار معدن سرخس/ معدن فعلا تعطیل است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 06 شهریور 1399 - 13:49
سرخس ـ فرماندار سرخس گفت: علت انفجار روز گذشته در معدن آق دربند سرخس در دست بررسی است و تا زمان اعلام نتیجه بررسی کارشناسان، معدن فعالیت نمی کند.
معدن،انفجار،سرخس،حادثه،آق

محمدرضا رجبی مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به انفجار روز گذشته در معدن آق دربند سرخس، گفت: در این حادثه متأسفانه دو نفر از کارگران معدن جان خود را از دست دادند.
فرماندار سرخس با بیان اینکه انفجار در این معدن، تقریباً کار روزانه کارگران است، اظهار کرد: یک روز در میان در این معدن انفجار انجام می‌شود و کار هم در اختیار متخصصان این امر است.
وی بیان کرد: هر دو نفری که در این حادثه فوت کرده اند، ۲۲ و ۱۱ سال سابقه داشته اند و تخصصشان هم در همین بخش انفجار بوده است.
این افراد بیمه بوده و معدن نیز بیمه مسئولیت داشته است.
رجبی مقدم با بیان اینکه علت این حادثه هنوز معلوم نیست لذا یک گروه کارشناسی تعیین شده تا علت انفجار این معدن را بررسی کنند، افزود: معدن امروز تعطیل است و تا زمان اعلام نتیجه گروه کارشناسی، این معدن فعالیت نخواهد کرد.
وی با بیان اینکه سابقه معدن آق دربند سرخس به سال ۴۵ برمی‌گردد، افزود: در این معدن زغال سنگ «کک» تولید شده و در اختیار کارخانجات ذوب آهن قرار می‌گیرد.