خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تظاهرات مردم سودان علیه توافق عادی سازی مقابل سفارت امارات در خارطوم+تصاویر

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 04 شهریور 1399 - 21:23
مردم سودان با تجمع در برابر سفارت امارات در خارطوم پایتخت سودان عادی سازی روابط بین امارات و رژیم اشغالگر اسرائیل را محکوم کردند.
عادي،تظاهرات،سودان،امارات،توافق،اسرائيل،شركت،عربي

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری آناتولی، سودانی‌ها در اعتراض به توافق عادی سازی روابط بین امارات متحده عربی با اسرائیل، در برابر سفارت امارات متحده عربی در خارطوم پایتخت سودان تظاهرات کردند.
شرکت کنندگان در تظاهرات اعتراض آمیز تصاویری را در دست داشتند که در آن توافق عادی سازی را خنجری بر پشت امت اسلام دانستند و آن را به شدت محکوم کردند.
در این تصاویر (نه به صلح، نه به گفت‌وگو و نه به عادی سازی) نوشته شده بود.
این تظاهرات اعتراض آمیز چند روز پس از توافق عادی سازی روابط بین امارات و رژیم اسرائیل که در 13 اوت امضا شد، برگزار شده است.
رهبران فلسطینی در بیانیه‌ای این توافق عادی سازی را خیانت امارات به قدس و مسجد الاقصی و قضیه فلسطین برشمردند.
«سجی محمد» جوان سودانی که در این تظاهرات شرکت داشت، به خبرگزاری آناتولی گفت: ما برای اینکه ثابت کنیم سودان مانعی در برابر عادی سازی با اسرائیل خواهد بود، تظاهرات کردیم.
وی ادامه داد: ملت‌های عربی و اسلامی در هر نقطه‌ای به شما اجازه عادی سازی نخواهند داد و حتی اگر حکومت‌ها به سمت عادی سازی بروند، ما عادی سازی نخواهیم کرد و در کنار صهیونیست‌ها نخواهیم ایستاد زیرا مسلمانان را کشته و مرتکب جنایت شدند.
سجی محمد گفت: قدس قضیه تمام مسلمانان است و همه ما در کنار ملت فلسطین هستیم و اکنون برای تاکید بر این موضع اینجا هستیم.
وی همچنین مخالفت خود را بار هر گونه تلاش سودان در سطح رسمی در راستای عادی سازی روابط با اسرائیل اعلام کرد.
«محمد الفضل» یکی دیگر از تظاهرات کنندگان معترض گفت: ما به عنوان جوانان سودانی که در انقلاب دسامبر شرکت کردیم، هرگز عادی سازی را قبول نمی‌کنیم و نقشه معامله قرن که اکنون برای تغییر خاورمیانه در جریان است بی اثر خواهد ماند.
«هاجر الطیب» از دیگر شرکت کنندگان در تظاهرات گفت: به عنوان ملت سودان علیه عادی سازی می‌ایستیم.
انتهای پیام/