بارندگیها در خراسان جنوبی ادامه دارد / هشدار به کشاورزان و عشایر
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: بارندگیهای رگباری تا پایان هفته در استان ادامه دارد و کشاورزان، دامداران و گلخانهداران و عشایر لازم است در راستای کاهش خسارت تمهیدات لازم را بیندیشند.
ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: بارندگیهای رگباری تا پایان هفته در استان ادامه دارد و کشاورزان، دامداران و گلخانهداران و عشایر لازم است در راستای کاهش خسارت تمهیدات لازم را بیندیشند.
سید ابوالحسن میرجلیلی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: بارندگیها از یکشنبه در استان آغاز شده و تا صبح پنجشنبه هفته جاری ادامه دارد.
وی افزود: بارندگیهای ۲۴ ساعت گذشته در استان خسارت جانی نداشت، اما باعث ایجاد رواناب در باغات و برخی زیرساختهای بیرجند و قاین شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با اشاره به قطعی برق برخی مناطق بیرجند و وصل شدن فوری آن، بیان کرد: شب گذشته در اثر بارندگیهای رگباری، برق روستاهای نوفرست، پیرونج و اکبرآباد بهدان از توابع شهرستان بیرجند قطع شد که نیروهای امدادی امدادرسانی کردند.
میرجلیلی از رهاسازی چندین خودرو گرفتار به علت توقف در مسیر رودخانه خبر داد و گفت: خسارتها در حال برآورد توسط کارشناسان است.
وی با تاکید اینکه مردم هشدارهای هواشناسی را جدی بگیرند، یادآور شد: مردم حتیالامکان از سفرهای غیرضرور اجتناب کرده و در حریم رودخانهها توقف نکنند.
انتهای پیام