خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یادی از خالق «کربلا کربلا ما داریم می‌آییم»

ایسنا | فرهنگی و هنری | جمعه، 31 مرداد 1399 - 08:14
در دستگاه حسینی هرکسی رسالتی برعهده دارد و مرحوم «حاج علی اکبر شریعت» خالق مداحی «کربلا کربلا ما داریم می‌آییم» نیز یکی از همان افراد است که با نوحه خود شور و شعور حسینی را در بین قلب و ذهن رزمندگان منتقل می کرد.
كربلا،شريعت،حسيني،رزمندگان،اكبر،دستگاه

در دستگاه حسینی هرکسی رسالتی برعهده دارد و مرحوم «حاج علی اکبر شریعت» خالق مداحی «کربلا کربلا ما داریم می‌آییم» نیز یکی از همان افراد است که با نوحه خود شور و شعور حسینی را در بین قلب و ذهن رزمندگان منتقل می کرد.
به گزارش ایسنا، الگوی از جان گذشتن و ایثار را امام حسین (ع) در عاشورا به بهترین شکل ممکن برای آزادگی و دفاع از حق و حقانیت در برابر دستگاه ظلم نشان داد و به عنوان یکی از مهمترین سرچشمه‌های هشت سال دفاع مقدس در قامت حماسه رزمندگان بازنمایی شد.
آن حماسه تنها بخشی از جریان سازی مفهوم و قیامی است که بیرق‌دار آن سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) است.
در دستگاه حسینی هرکسی رسالتی برعهده دارد و مرحوم «حاج علی اکبر شریعت» خالق مداحی «کربلا کربلا ما داریم می‌آییم» نیز یکی از کسانی است که با نوحه خود شور و شعور حسینی را در رزمندگان تقویت ‌کرد.
اثری که ماندگار شد
مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: audio/mp3
یکی از بزرگترین دلتنگی‌های علی اکبر شریعت این بود که به کربلا برود.
او پیش از خاموشی نغمه‌هایش توانست پس از سه دهه به این آرزویش برسد.
شریعت چهارشنبه ۲۲ اسفند ۹۷ به علت بیماری درگذشت.
انتهای پیام