خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترکیه توافق نفتی شرکت آمریکایی در شمال شرق سوریه را محکوم کرد

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 13 مرداد 1399 - 16:26
ترکیه توافق نفتی میان یک شرکت آمریکایی و کردها در شمال شرق سوریه را به شدت محکوم کرد و این توافق را برخلاف حقوق بین الملل عنوان کرد.
سوريه،آمريكايي،گروه،تركيه،خارجه،وزارت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی صباح، وزارت خارجه ترکیه توافق نفتی میان شرکت آمریکایی و کردها در شمال شرق سوریه را به شدت محکوم کرد.
در بیانیه‌ای که وزارت خارجه ترکیه منتشر کرده، گفته شده: اقدام اخیر تشکیلات مرتبط با گروه وای-پی-جی (نیروهای دموکراتیک سوریه – فسد) در عقد قرارداد با یک شرکت آمریکایی اهداف واقعی این گروه برای تقسیم سوریه و غارت منابع طبیعی این کشور را نشان می‌دهد.
وزارت خارجه ترکیه همچنین حمایت دولت آمریکا از این توافق را محکوم کرده و چنین توافقی را برخلاف حقوق بین الملل و یکپارچگی قلمرو سوریه و همچنین نقض قوانین مرتبط با منع مبادلات مالی با گروه های تروریستی عنوان کرده است.
پیش از این یک سناتور آمریکایی از امضای قراردادی میان یک شرکت آمریکایی با شبه نظامیان گروه موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) در زمینه چاه‌های نفتی این کشور خبر داده بود.
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا پیش از این بارها اعتراف کرده بود که نظامیان این کشور برای نفت در سوریه حضور دارند.