خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سینایی نظاره گر مشتاقان فیلم ها، نقاشی ها و شعرهایش است

ایسنا | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 12 مرداد 1399 - 12:51
مدیر کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ار شاد اسلامی طی پیامی در گذشت خسرو سینایی را به جامعه هنری تسلیت گفت.
سينايي،خسرو،هنري،جامعه،تسليت،تجسمي،درگذشت

مدیر کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ار شاد اسلامی طی پیامی در گذشت خسرو سینایی را به جامعه هنری تسلیت گفت.
به گزارش ایسنا به نقل از واحد ارتباطات و رسانه اداره کل هنرهای تجسمی، هادی مظفری در این متن آورده است: «خسرو سینایی شاعر مرثیه های گمشده و راوی عروس آتش، از میان ما رفت.
درگذشت هنرمند بزرگ ایران، زنده یاد خسرو سینایی، جامعه هنری را داغدار کرده و غمی بزرگ بر دل ما نشانده است.
سینایی، فیلمساز، نقاش و شاعری صاحب نام بود.
وی در عمر هنری اش، نسل‌های زیادی را با خود همراه کرد و به آنان آموخت و لذت اثر هنری ناب را به مذاق هنردوستان چشانید.
درگذشت استاد خسرو سینایی را به هنرمندان ارزشمند؛ خانم گیزلا وارگا سینایی و خانم فرح اصولی و خانواده محترم سینایی و جامعه هنری ایران تسلیت عرض می کنم و باور دارم که خسرو سینایی در هنرش جاودان است و نظاره گر، مشتاقان فیلم ها و نقاشی ها و شعرهایش.»
انتهای پیام