خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ریاض منصور خواستار پاسخگویی رژیم صهیونیستی در دادگاه لاهه به خاطر جناياتش شد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 08 مرداد 1399 - 06:38
نماینده فلسطین در سازمان ملل خواستار بازخواست دیوان کیفری بین المللی از رژیم صهیونیستی و پاسخگوکردن تل‌آویو به خاطر جنایت‌های این رژیم اشغالگر شد.
اشغالي،رژيم،پاسخگوكردن،بازخواست

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، ریاض منصور، نماینده فلسطین در سازمان ملل در نشست مجازی این سازمان درباره قدس اشغالی با محکومیت جانبداری آمریکا از رژیم صهیونیستی، خواستار بازخواست دیوان کیفری بین المللی (دادگاه لاهه) از رژیم صهیونیستی و پاسخگوکردن تل‌آویو به خاطر جنایت‌های این رژیم اشغالگر شد.
ریاض منصور اظهار داشت: «امیدوارم دادگاه کیفری بین المللی در تثبیت شایستگی‌ها و اختیارات خود در پرونده بازخواست و پاسخگوکردن اسرائیل و زمینه‌سازی برای دادستانی کل برای اجرای تحقیقات درباره جنایت‌های تل آویو در حق فلسطینی‌ها در اراضی اشغالی از جمله در قدس شرقی اشغالی اقدام کند.»
انتهای پیام/