خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازداشت دو نماینده مجلس و ربودن دختر 16 ساله در یورش اشغالگران به کرانه باختری

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 05 مرداد 1399 - 11:14
نظامیان صهیونیست در یک یورش گسترده به کرانه باختری دو نماینده مجلس قانونگذاری فلسطین را بازداشت کرده و یک دختر 16 ساله را ربودند.
بازداشت،نظاميان،اشغالگر،باختري،كرانه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از فلسطین‌الیوم، نظامیان رژیم اشغالگر صهیونیستی بامداد امروز یکشنبه با یورش به منازل «حاتم قفیشه» و «نایف الرجوب» نمایندگان مجلس قانونگذاری فلسطین٬ در منطقه الخلیل کرانه باختری آنها را بازداشت کردند.
منابع محلی در این زمینه گزارش دادند که این دو پیش از این نیز توسط صهیونیست‌ها بازداشت شده بودند.
نظامیان صهیونیست همچنین دو برادر به نام‌های ربحی و احمد الاسمر را در منطقه «الواد» در قدس اشغالی بازداشت کردند.
نظامیان رژیم اشغالگر صهیونیستی سه جوان 20 ساله فلسطینی را در شهر قلقیلیه کرانه باختری بازداشت کردند.
همچنین شب گذشته یک دختر 16 ساله فلسطینی در شهر جنین کرانه باختری هنگام عبور از ایست‌بازرسی نظامی «ام الریحان» توسط یک نظامی صهیونیست بازداشت شد.
منابع محلی در این زمینه گزارش دادند که نظامیان رژیم اشغالگر «ریما عبدالفتاح زید الکیلانی» که 16 سال بیشتر ندارد را هنگام عبور از ایست بازرسی مذکور بازداشت کرده و به منطقه ناشناسی بردند.
انتهای پیام/