خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا از ارائه توضیح درباره اظهارات پامپئو که طالبان را "تروریست" خوانده، امتناع کرد

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 15 اسفند 1397 - 09:46
یکی از سخنگویان وزارت امور خارجه آمریکا از ارائه توضیحات درباره اظهارات وزیر امور خارجه این کشور که در آن شبه‌نظامیان طالبان افغانستان را تروریست خوانده بود، امتناع کرد.
آمريكا،طالبان،خارجه،امور،دوحه

یکی از سخنگویان وزارت امور خارجه آمریکا از ارائه توضیحات درباره اظهارات وزیر امور خارجه این کشور که در آن شبه‌نظامیان طالبان افغانستان را تروریست خوانده بود، امتناع کرد.
به گزارش ایسنا، رابرت پالادینو، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت:‌ این اظهارات شخص مایک پامپئو وزیر امور خارجه آمریکا است و من توضیحی در رابطه آنها ندارم.
وی افزود: نمایندگان‌ آمریکا و طالبان در حال حاضر مشغول انجام مذاکرات در دوحه هستند.
پالادینو افزود، مذاکرات صلح در دوحه شاهد پیشرفت بوده اما نیاز به تلاش بیشتر به منظور دستیابی به توافق صلح دارد.
پامپئو روز دوشنبه در جریان سخنرانی در جمع گروهی از دانشجویان در آیووا گفته بود: من در حال حاضر تیمی در آنجا دارم که تلاش می‌کند با تروریست‌های طالبان در افغانستان مذاکره کند.
براساس گزارش خبرگزاری رویترز، این در حالی است که آمریکا طالبان را به عنوان یک سازمان تروریستی ثبت نکرده است.
پالادینو گفت: مذاکرات صلح در دوحه در حال پیشرفت است اما اقدامات بیشتری باید در راستای دستیابی به یک توافق انجام شود.
انتهای پیام