خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چراغی:با تکنیک‌های درست و تمرینات مفید توانستیم سهمیه بازی‌های آسیایی ناگویا را کسب کنیم.

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 16 خرداد 1405 - 14:00
عضو تیم ملی ترامپولین ایران،با کسب اولین مدال نقره تاریخ ژیمناستیک ایران در مسابقات قهرمانی آسیا، گفت: تیم‌های المپیکی چین، ژاپن و کره را با تکنیک درست پشت سر گذاشتیم و سهمیه بازی‌های آسیایی ناگویا را کسب کردیم.
مسابقه،ملي،تيم،چراغي،سركار،ژيمناستيك،تمرينات

باشگاه خبرنگاران جوان- شقایق چراغی، عضو تیم ملی ترامپولین اظهار داشت: در مسابقات آسیایی هنگ‌کنگ موفق به کسب مقام دوم شدم.
این مدال برای اولین بار در تاریخ ژیمناستیک ایران به دست آمده است.
سطح مسابقه بسیار بالا بود، تیم‌های چین، ژاپن و کره بسیار قدرتمند بودند و اکثراً در المپیک حضور داشتند، اما ما با تکنیک‌های درست و تمرینات مفید توانستیم موفق شویم و سهمیه بازی‌های آسیایی ناگویا را نیز کسب کنیم.
وی که هفت سال است حرفه‌ای ترامپولین کار می‌کند و دو سال عضو تیم ملی است، در ادامه از فدراسیون ژیمناستیک قدردانی کرد و‌افزود: از فدراسیون ژیمناستیک، سرکار خانم نقوی، کادر فنی و مربی‌های عزیزم به‌ویژه سرکار خانم چراغی، سرمربی تیم ملی تشکر می‌کنم که از نظر تکنیکی ما را اصلاح کردند، تمرینات تخصصی لازم را با ما کار کردند و در تمام مسیر حامی ما بودند.
چراغی راجع به آماده‌سازی پیش از اعزام گفت: پیش از اعزام از نظر تجهیزات فنی و استاندارد مسابقه کمی مشکل داشتیم، اما با حمایت فدراسیون و سرکار خانم نقوی، در کمپ ترکیه تمرینات خوبی انجام دادیم و به آمادگی کامل رسیدیم و در مسابقه هیچ مشکل و استرسی نداشتیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر چهار نفر اعزامی به مسابقه هنگ‌کنگ خود را برای اردوی پیش رو که از ۲۰ خرداد آغاز می‌شود آماده می‌کنیم و برای کل تیم ملی در مسابقات آینده آرزوی موفقیت دارم.