خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ابرخودروی برقی با سرعت ۳۵۰ کیلومتر بر ساعت رونمایی شد

مهر | دانش و فناوری | سه شنبه، 14 اسفند 1397 - 15:09
یک شرکت ایتالیایی از ابرخودروی برقی با قدرت ۱۹۰۰ اسب بخار قدرت رونمایی کرده است. بیشترین سرعت این خودرو حدود ۳۵۰ کیلومتر برساعت است.
خودروي،برقي،كيلومتر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، شرکت ایتالیایی Pininfarina از خودروی جدید خود به نام Battistaرونمایی کرده است.
این ابر خودروی برقی ۱۹۰۰ اسب بخار قدرت دارد و قدرتمندترین خودروی جاده‌ای مجاز طراحی و ساخته شده در استرالیا است.
بیشترین سرعت این خودرو حدود ۳۵۰ کیلومتر برساعت است و همچنین وسیله نقلیه می‌تواند در کمتر از ۲ ثانیه سرعت خود را از صفر به ۱۰۰ کیلومتربر ساعت برساند.
همچنین این خودروی برقی مجهز به یک باتری ۱۲۰ کیلووات ساعتی است که می‌تواند با هر بار شارژ ۴۵۰ کیلومتر را طی کند.
قرار است ۱۵۰ دستگاه از این خودرو ساخته شود اما قیمت آن هنوز مشخص نشده است.