خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرویس فرهنگی و هنری

ایسنا | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 24 تیر 1399 - 15:41
«کاور مرگ» از جمله آثار مستند کرونایی است که توسط یک بانوی فیلمساز در حال ساخت است. این فیلم تاثیر ویروس کرونا بر مشاغل خاص و چگونگی مواجه شدن این گروه از مشاغل با مشکلات و خطرهای پیرامونشان را به تصویر می‌کشد.
مستند،كاور،مشاغل،تصوير

«کاور مرگ» از جمله آثار مستند کرونایی است که توسط یک بانوی فیلمساز در حال ساخت است.
این فیلم تاثیر ویروس کرونا بر مشاغل خاص و چگونگی مواجه شدن این گروه از مشاغل با مشکلات و خطرهای پیرامونشان را به تصویر می‌کشد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، تهیه‌کننده و کارگردان مستند «کاور مرگ» مریم اسلوبی است که هم‌اینک این پروژه کرونایی در میانه‌ی راه تولید قرار دارد و سکانس‌های باقیمانده پس از اخذ مجوزهای لازم و اقدامات مورد نیاز برای حفظ سلامت گروه، به‌زودی فیلمبرداری خواهد شد.
امور صدا و تصویر این فیلم برعهده‌ی آرش خسروی است.
انتهای پیام