خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

در تهران بيش از ۸۰ معبد براي پيروان اديان وجود دارد

جهان | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 26 دی 1397 - 10:23
عضو شوراي عالي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي گفت: در تهران بيش از ۸۰ معبد براي پيروان اديان وجود دارد.
ايران،اسلامي،جهان،پيروزي،واقعيت،خدا،پيروان،اديان

به گزارش جهان نيوز ، رسالت نوشت: غلامعلي حدادعادل در همايش «همبستگي معنوي اديان براي سربلندي ايران» با بيان اين که پيروزي انقلاب اسلامي در ايران، پيروزي همه پيروان اديان الهي است، گفت: پيروزي يك ملتي كه براي برپايي حكومت ديني قيام كند و بخواهد حاكميت خدا را در جهان عملي و محقق كند، براي هر انسان معتقد به خدا و براي پيروان همه اديان، يك پيروزي است.وي افزود: انقلاب اسلامي از آن جهت كه از جوهر دين و اعتقاد به خدا و حاكميت خدا دفاع مي‌كند، به همه اديان الهي تعلق دارد.وي با تأكيد بر اينكه هر انسان عاقلي براي اعتقادات خويش دليل و منطق و برهان دارد، گفت: اين مقام حق و منطق و حقيقت و عقل و خرد است كه پيروان اديان سعي مي‌كنند استدلال منطقي براي اعتقادات خود بياورند و اين ساحت منطق در اعتقادات است.وي افزود: ساحت ديگر در باب اديان، ساحت واقعيت است.
اينكه در طول تاريخ و در جهان با تكثر اديان مواجه بوده‌ايم، يك واقعيت است.
اين واقعيت براي پيامبران اديان هم بوده است و نمي‌توان واقعيت تعدد و تكثر اديان را منكر شد.
ما چه معتقد باشيم و چه نباشيم، نمي‌توانيم وجود اديان مختلف در جهان را ناديده بگيريم.عضو شوراي عالي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي ادامه داد: امروز در تهران كه مركز جمهوري اسلامي ايران است، بيش از 80 معبد براي پيروان اديان غير از اسلام، وجود دارد و به فعاليت خود بر اساس آموزه‌هاي ديني خود مي‌پردازد.
از طرفي ما به عنوان مسلمانان معتقد، خودمان را متعهد دفاع از اقليت‌هاي ديني مي‌دانيم و اگر كسي بخواهد در ايران تعرضي به پيروان ديگر اديان كند، فرزندان ما، سربازان ما و خود ما، مدافع حريم آنها خواهيم بود.