خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش برای کودتا در سودان ناکام ماند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 11 تیر 1399 - 09:53
مقامات سودان تلاش برای کودتا در این کشور را ناکام گذاشتند و شماری از شخصیت‌های رژیم سابق را بازداشت کردند.
سودان،بازداشت،عناصر،مقامات،سوداني،وابسته،نظامي،نقل،كشور،غندور

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه الجزیره، صدیق تاور، عضو شورای حاکمیتی سودان، اعلام کرد مقامات سودانی، تلاش برای کودتا را که عناصر واپسگرای وابسته به رژیم سابق، در آن دست داشتند، ناکام گذاشتند.
این عناصر قصد داشتند با سوء استفاده از سالروز سی‌ام ژوئن (دهم تیر)، کودتا کنند.
مقادیری سلاح از این عناصر کشف شد و شماری از شخصیت‌های رژیم سابق هم بازداشت شدند.
در همین حال، اسپوتنیک عربی به نقل از برخی رسانه‌های سودانی از بازداشت ابراهیم غندور، وزیر خارجه سابق رئیس حزب منحل شده کنگره ملی این کشور، خبر داد.
رسانه‌های سودان به نقل از برخی منابع آگاه گزارش دادند غندور دوشنبه شب به اتهام دست داشتن در برنامه‌ریزی برای عملیات خرابکارانه در سودان بازداشت شد.
دولت انتقالی سودان پیشتر از بازداشت برخی مقامات احزاب منحل شده کنگره ملی و جنبش اسلامی این کشور خبر داده بود که در حال برنامه‌ریزی برای انجام دادن اقدامات خصمانه در سودان بودند.
در همین زمینه محمد ضیاء‌الدین، از مقامات نیرو‌های «آزادی و تغییر» سودان، اعلام کرد برخی مقامات نظامی وابسته به نظام سابق سودان در صدد کودتای نظامی و برگزاری تظاهرات در کشور بودند که برخی از آن‌ها بازداشت شده اند.
این مقام سودانی گفت «منتظر اقدامات خرابکارانه برخی عناصر وابسته به نظام سابق بودیم و حتی وقوع حوادثی، چون ترور را با هدف ایجاد فتنه و آشوب در سودان بعید نمی‌دانیم و به همین علت با استقرار نیرو‌های امنیتی و نظامی، خود را برای سرکوب توطئه علیه انقلاب سودان آماده کرده‌ایم».
دوره انتقالی ۳۹ ماهه در سودان از ۲۱ اوت (سی و یکم مرداد) آغاز شده و قرار است با برگزاری انتخابات به پایان برسد.
انتهای پیام/