خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال برگزاری نمایشگاه بین‌المللی بازی و سرگرمی در پاییز افزایش یافت

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | دوشنبه، 09 تیر 1399 - 15:38
برگزاری نمایشگاه بین‌المللی بازی و سرگرمی به دلیل وجود شرایط کرونایی در کشور به تعویق افتاد.
نمايشگاه،دوره،بازي،عنوان،چهارمين،برپايي،آبان،برگزاري

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، احتمال برگزاری چهارمین نمایشگاه بین‌المللی بازی و سرگرمی در آبان ماه امسال قوت گرفته است.
علی‌رغم اینکه آبان ماه زمان احتمالی برای برپایی این نمایشگاه اعلام شده، اما برگزاری‌اش به دلیل وجود کرونا باز هم تابع شرایط کشور و تصمیم‌گیری‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص کنترل این بیماری است.
این نمایشگاه در سومین دوره خود با عنوان «جشنواره و نمایشگاه بازی‌های رایانه‌ای تهران»، در سال ۹۲ برگزار شده بود و قرار است بعد از چند سال وقفه، با عنوان و شکل و شمایلی جدید برای چهارمین دوره برگزار شود.
یادآوری این موضوع خوب است که بدانید در دوره سوم نمایشگاه بازی‌های رایانه‌ای تهران چه اتفاقاتی افتاده است.
در این دوره بخشی با عنوان «بازی سازان مستقل» به متخصصان این حوزه اختصاص پیدا کرده بود.
در غرفه ESRA نیز با هدف آشنایی خانواده‌ها با گیم و تهیه بازی رایانه‌ای به تناسب سن فرزندان، تدارک ویژه‌ای دیده شده بود.
در بخشی با عنوان «تولیدات» نیز آخرین بازی‌های تولید شده ایرانی و ساخته‌های خارجی مورد تایید بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای عرضه شد.
برپایی ۳۰ کارگاه آموزشی، فروشگاه نمونه بازی‌های رایانه‌ای برای علاقمندان از دیگر بخش‌های این رویداد صنعت بازی ایران بود.
این نمایشگاه در ۵ روز برگزاری خود میزبان بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بازدیدکننده بود.
انتهای پیام/