خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرمربی صربستان در جام جهانی آلمان به دلیل کرونا درگذشت

ایسنا | ورزشی | یکشنبه، 08 تیر 1399 - 08:58
ایلیکا پتکوویچ یکی از بهترین مربی های تاریخ صربستان در ۷۵ سالگی درگذشت.
تيم،صربستان،ملي،پتكوويچ،درگذشت،نگرو،مونته،يوگسلاوي

ایلیکا پتکوویچ یکی از بهترین مربی های تاریخ صربستان در ۷۵ سالگی درگذشت.
به گزارش ایسنا و به نقل از خبرگزاری تاس، ایلیا پتکوویچسرمربی پیشین تیم ملی صربستان و مونته نگرو در ۷۵ سالگی درگذشت.
براساس اخبار روزنامه Evening News ، پتکوویچ روز دوشنبه به دلیل زخم اثنی عشر در بیمارستان بستری شد.
سپس او آزمایش کرونا را پشت سر گذاشت که نتیجه آن مثبت بود، پس از آن مشکلات جدی قلبی و ریوی برای او به وجود آمد و درگذشت.
پتکووویچ برای بلاروس OFK و ترویان فرانسه بازی کرد.
او به عنوان بخشی از تیم ملی یوگسلاوی ، ۴۳ بازی را پشت سر گذاشت و شش گل به ثمر رساند و به مدال نقره مسابقات قهرمانی اروپا ۱۹۶۸ نایل گشت.
دوران مربیگری این مربی از سال 2000 شروع شد.
از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۱ ، پتکوویچ سرمربی تیم ملی یوگسلاوی بود ، از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۶ وی هدایت تیم ملی صربستان و مونته نگرو را بر عهده داشت و با این تیم در جام جهانی آلمان حاضر بود ولی تیم او عملکرد خوبی نداشت که از جمله نتایج ضعیف او شکست 6 بر صفر در مرحله گروهی برابر آرژانتین بود.
وی در سال ۱۹۹۴ با سروت قهرمان مسابقات لیگ سوئیس شد.
او همچنین به عنوان سرمربی هدایت تیم های آریس یونان، الاهلی قطر و شانگهای چین را بر عهده داشت.
وی در سالهای اخیر رئیس فدراسیون فوتبال صربستان بود.
انتهای پیام