اقدامات حقوقی برای جلوگیری از سرقت اموال ونزوئلا دراروپا و آمریکا
معاون رئیسجمهوری ونزوئلا در مصاحبه ای اختصاصی از اقدامات حقوقی این کشور برای جلوگیری از سرقت اموال کاراکاس در اروپا و آمریکا خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، «دلسی رودریگز» (Delcy Rodriguez) معاون رئیسجمهوری ونزوئلا در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری راشاتودی از تصمیم دولت قانونی کشورش برای استفاده از تمامی ابزارهای قانونی به منظور صیانت از اموال و داراییهای کاراکس در اروپا و آمریکا شد تا از این راه از غصب آنها جلوگیری شود.
معاون رئیسجمهوری ونزوئلا در این خصوص گفت: گامهای حقوقی ملموسی در این راه برداشته شده است تا از سرقت داراییهای ونزوئلا در آمریکا و بلوکه شدن آنها در بانکهای اروپایی جلوگیری کنیم.
وی در این باره افزود: از آنجایی که داراییهای ونزوئلا در اروپا مسدود شده است، ما اقدامات حقوقی جدی را آغاز کردیم.
در این مسیر، وکلایی را استخدام کردیم تا از منافع خود محافظت کنیم؛ خصوصاً آن مواردی که به طلای موجود در بانک انگلیس مرتبط میشود.
منظور من سرقت داراییهای ونزوئلا به دست آمریکا هم هست.