خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صالحی‌امیری: هیچ دلیل خاصی برای عدم برگزاری المپیک توکیو نیست

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 03 تیر 1399 - 12:41
رئیس کمیته ملی المپیک گفت: آنچه تا دیروز قطعیت دارد برگزاری المپیک توکیو در 3 مرداد 1400 در توکیو است.
المپيك،برگزاري،توكيو،استخدام،پيگيري

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، رضا صالحی‌امیری در حاشیه مراسم افتتاح تالار مشاهیر ورزش کشور در جمع خبرنگاران در خصوص برگزار نشدن المپیک توکیو گفت: آنچه تا دیروز قطعیت دارد برگزاری المپیک در 3 مرداد 1400 در توکیو است.
هیچ دلیل خاصی برای عدم برگزاری نیست اگر کرونا تشدید شود حتی بیشتر از موج اول و دارویی کشف نشود ممکن است شکل برگزاری را با رعایت پروتکل‌ها تغییر دهند مثلا بدون حضور تماشاگر.
وی در مورد استخدام ورزشکاران افزود: دولت مصوبه‌ای در این خصوص دارد که پیگیری با وزارت ورزش است و با فراز و نشیب در حال پیگیری است برخی دستگاه‌ها تمکین کردند ولی برخی نه.
با استخدام تعدادی از قهرمانان المپیک و حهان و آسیا نسل جدیدی را شناسایی می‌کنیم.
برنامه داریم تا آنها را جذب و آموزش دقیق ببینند و نسل آینده کمیته باشند.
ادامه دارد ...