خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 09 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش نهاد ریاست جمهوری به ماجرای تخلف ساخت و ساز در خانه روحانی

مشرق | سیاسی | شنبه، 31 خرداد 1399 - 12:19
روابط عمومی ریاست جمهوری در واکنش به ماجرای تخلف ساخت و ساز در خانه حسن روحانی خاطرنشان کرد: ساخت این ملک با هماهنگی کامل با شهرداری تهران انجام شده و تخلف خارج از روابط نیز کاملاً فاقد حقیقت است.
ساخت،ملك،رياست،جمهوري،نهاد،روابط،گذشته،عمومي

به گزارش مشرق، روابط عمومی ریاست جمهوری در اطلاعیه‌ای تاکید کرد پیرو انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر ساخت بنایی با متراژ 4 هزار متر به عنوان ملک و ساختمان شخصی رئیس جمهور در منطقه جماران، روابط عمومی نهاد ریاست جمهوری ضمن تکذیب این خبر، در اطلاعیه‌ای در این خصوص توضیحاتی را ارایه کرد.
بیشتر بخوانید: ماجرای تخلف ساخت و ساز در خانه حسن روحانی
روابط عمومی نهاد ریاست جمهوری در خصوص موضوعات مطرح شده توضیحات زیر را ارائه کرده است:
1- ملک مذکور از جمله املاک قدیمی متعلق به نهاد ریاست جمهوری است و به هیچ وجه مالکیت شخصی ندارد و در سال‌های گذشته نیز از سوی نهاد ریاست جمهوری مورد استفاده قرار گرفته است.
2- این ملک قدیمی بر اثر گذر زمان و عدم رسیدگی در سال‌های گذشته دچار آسیب‌های جدی و به شکل نیمه مخروبه در آمده بود که در چند سال قبل برای ساخت گودبرداری شده بود.
رها شدن گودبرداری مورد اعتراض همسایگان بوده و بیم آن می رفت که به منازل آنان نیز آسیب بزند، بهمین جهت ساخت آن در سال گذشته در دستور کار قرار گرفت.
3- کاربری ملک مذکور مسکونی و شخصی نبوده و ساختمانی با کاربری اداری است و انتشار خبر ساخت منزل مسکونی برای رئیس جمهور در عین کذب بودن، یک شیطنت آشکار و کاملاً با اغراض مشخص صورت گرفته است.
4- ساخت این ملک با هماهنگی کامل با شهرداری تهران انجام شده و موضوع تخلف و ساخت خارج از روابط نیز کاملاً فاقد حقیقت است.
5- این خبرسازی کذب براساس برخی قرائن موجود از سوی کسانی صورت گرفته که طی سال‌های گذشته برنامه‌ای برای این ملک داشته‌اند که به علت عدم توفیق در رسیدن به اهدافشان دست به فضاسازی‌هایی اینجنین زده‌اند.