خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باشگاه نانت فرانسه خواهان جذب کاوه رضایی

مهر | ورزشی | یکشنبه، 18 خرداد 1399 - 15:50
یک سایت بلژیکی خبر داد علاوه بر تیم آنتورپ بلژیک، باشگاه نانت فرانسه هم خواهان جذب کاوه رضایی مهاجم ایرانی شده است.
بروژ،رضايي،بازيكن،كلاب،بلژيك

به گزارش خبرنگار مهر، سایت «voetbal۲۴» بلژیک در گزارشی با تیتر «کلاب بروژ سیگنال واضحی از رضایی به آنتورپ ارسال می‌کند» به تشریح آخرین وضعیت کاوه رضایی مهاجم ایرانی شاغل در بلژیک پرداخته است.
این سایت نوشت: «کلاب بروژ می خواهد کاوه رضایی را بفروشد.
یک انتقال قرضی جدید به شارلوا، دیگر گزینه بروژ نیست.
علاوه بر این، بروژ می خواهد با فروش این بازیکن ایرانی پول به دست بیاورد.
بروژ در آن زمان ۶ میلیون یورو برای خرید رضایی به شارلوا پرداخته بود.
اگرچه این بازیکن نتوانست در بروژ عملکرد رضایت بخشی داشته باشد اما او هنوز هم بازیکن ارزشمندی محسوب می شود.
او این موضوع را مدیون عملکرد خوبش در فصل گذشته در تیم شارلوا است.»
این سایت بلژیکی در ادامه آورده است: «به همین دلیل کلاب بروژ می خواهد چند میلیون پولی که روی کاوه رضایی سرمایه گذاری کرده است را زنده کند.
تیم های آنتورپ (بلژیک) و نانت (فرانسه) از جمله تیم هایی هستند که علاقه زیادی به جذب این بازیکن نشان داده اند.»