خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صحنه‌ای از نجات دو سرنشین از خودرو در حال آتش سوزی

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | شنبه، 17 خرداد 1399 - 22:38
یک راننده با بیرون کشیدن دو سرنشین از داخل خودرو در حال آتش سوزی، جان آن‌ها را از مرگ حتمی نجات داد.
گرير،هارولد،نجات،خودرو،راننده،تهديد

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، هارولد گریر راننده اتوبوس دو سرنشین یک خودرو گرفتار در حریق را نجات داد.
صحنه نجات توسط دوربین DVR نصب شده در وسیله نقلیه متعلق به هارولد گریر ضبط شده است.
بر اساس این گزارش راننده حادثه دیده در حال رانندگی در امتداد بزرگراه درون شهر آندور در ماساچوسف آمریکا بود که کنترلش را از دست داد و با یک درخت برخورد کرد.
بیشتر بخوانید: پخش زنده خبر با تهدید مسلحانه کارشناسان سیاسی نیمه تمام ماند!
هارولد گریر قهرمان داستان که در نزدیکی صحنه تصادف قرار داشت، دید که خودرو در حال آتش گرفتن است بنابراین به سرعت عمل کرد و توانست دو جوان را که سرنشینان خودرو بودند، نجات دهد.
قربانیان با هلی کوپتر به بیمارستان منتقل شدند و خوشبختانه آسیب جدی آن‌ها را تهدید نمی‌کند.
انتهای پیام/