خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتشار «بخشنده‌ ستارگان» جوجو مویز

ایسنا | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 08 خرداد 1399 - 11:45
رمان «بخشنده‌ ستارگان» نوشته جوجو مویز با ترجمه مریم مفتاحی منتشر شد.
جوجو،مويز،مفتاحي،عاشقانه،ستارگان،مريم،مترجم

رمان «بخشنده‌ ستارگان» نوشته جوجو مویز با ترجمه مریم مفتاحی منتشر شد.
به گزارش ایسنا، این کتاب در ۵۶۰ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و قیمت ۶۵ هزار تومان توسط نشر آموت منتشر شده است.
نوشته پشت‌ جلد کتاب: «بخشنده‌ی ستارگان» از زنانی می‌گوید که می‌دانند فقط باید به خود تکیه کنند و روی پای خود بایستند، زنان قهرمانی که با شور و حال و عشق خود در برابر جامعه مردسالار می‌ایستند و کوتاه نمی‌آیند و می‌کوشند به حقوقی برابر دست یابند.
آن‌ها به حقارت تن نمی‌دهند و می‌کوشند دوشادوش مردان قدم بردارند و به جایگاه واقعی خود برسند.
این زنان قهرمان راه خود را در زندگی می‌یابند و بی‌آن‌که مرد را از زندگی خود حذف کنند یا با آن‌ها ستیزه‌جویی داشته باشند، به استقلال فکری می‌رسند و در اوج خودباوری و برابری‌طلبی دل به مردها می‌بندند و می‌دانند برای رسیدن به تکامل می‌بایست راه عشق‌ورزی در پیش گیرند.
جوجو مویز
متولد ۱۹۶۹ لندن.
روزنامه‌نگار انگلیسی که از سال ۲۰۰۲ شروع به نوشتن رمان‌های عاشقانه کرد.
او نویسنده‌ای است که دو بار برنده جایزه رمان سال عاشقانه شده است و آثارش به اغلب زبان‌های زنده دنیا ترجمه شده‌اند.
مریم مفتاحی
متولد ۱۳۴۳ ساری
فارغ‌التحصیل رشته مترجم زبان انگلیسی از دانشگاه علامه طباطبایی، مترجم رمان‌های جوجو مویز در ایران.
انتهای پیام