خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حفظ شان و جایگاه ماه مبارک رمضان از سوی همه اقشار ضروری است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 15 اردیبهشت 1399 - 09:07
سنندج - جانشین فرماندهی انتظامی کردستان ضمن تاکید بر حفظ شان و جایگاه ماه مبارک رمضان، گفت: پلیس با افرادی که روزه خواری کرده و شان این ماه را رعایت نمی کنند برخورد می کند.
روزه،خواري،عمومي،جرم،برخورد،فعاليت،برزويي،ملاء،انظار،تظاهر،ا ...

سرهنگ رسول برزویی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: روزه خواری در ملاء عام از نظر شرعی حرام و مصداق جرم مشهود و قابل تعقیب است و معذوراتی مانند بیماری و مسافرت مجوز روزه خواری در انظار عمومی نیست.
وی با تاکید بر اینکه روزه خواری در ملاء عام برابر قانون جرم است، افزود: با افرادی که در انظار عمومی تظاهر به روزه خواری کنند برابر قانون برخورد خواهد شد.
جانشین فرماندهی انتظامی کردستان با تقدیر از همراهی مردم فهیم استان در تعامل و همکاری با پلیس در حوزه های امنیت اجتماعی، ادامه داد: مردم متدین ما قطعاً حرمت ماه مبارک را حفظ خواهند کرد و چنانچه معدود افرادی بخواهند با بد حجابی و بد پوششی که خود از مصادیق جرم است در معابر عمومی، داخل خودروها، پارک ها، تفرجگاه ها و مراکز گردشگری هنجار شکنی کنند با هماهنگی مراجع قضائی با آنان برخورد خواهد شد.
سرهنگ برزویی در خصوص فعالیت مراکز پذیرایی از قبیل رستوران، اغذیه فروشی، فست فود، آبمیوه و بستنی فروشی و غیره، بیان کرد: ارائه خدمات به صورت حقیقی و مجازی فعالیت اماکن یاد شده با رعایت اصول بهداشتی و استتار مکان در ساعت روزه داری (از اذان صبح تا غروب) صرفاً برای عرضه غذای سرد و به صورت بیرون بر و عرضه غذای گرم از یک ساعت قبل از افطار تا اذان صبح مجاز است.
وی از رانندگان وسایط نقلیه عمومی و خصوصی خواست انتظار داریم از تظاهر به روزه خواری، استعمال دخانیات و ایجاد آلودگی صوتی پرهیز کرده و با توجه به اینکه در ماه رمضان فضای کشور آکنده از عطر بندگی و معنویت است شهروندان در رعایت عفاف و حجاب اهتمام داشته باشند.
وی در پایان سخنان خود یادآور شد: پلیس نظارت بر اماکن عمومی بر فعالیت صنوف نظارت خواهد داشت و در صورت مشاهده هر گونه تخلف با مدیران و متصدیان آنان برخورد قانونی خواهد شد.